EKREM DEMİRTAŞ ÖĞRENCİ KONSEYİ İLE BİR ARAYA GELDİ

İzmir Ekonomi Üniversitesi, Mütevelli Heyeti Başkanı Ekrem Demirtaş ve  Öğrenci Konseyi üyeleri ile bir araya geldi.

Öğrenci Konseyi üyeleri ve Mütevelli Heyeti Başkanı Ekrem Demirtaş’ın bir araya geldiği toplantı 20 Aralık’ta Mütevelli Heyeti toplantı Odası’nda gerçekleştirildi. Öğrenciler, okulda asılan afişlerin dili, bahar şenliği bütçesi ve öğrenci kulüplerinin bütçesi hakkındaki sorunlarını dile getirdi. Öğrencilerin bu taleplerini yeni bina yaptıklarını gerekçe göstererek reddeden Mütevelli Heyeti Başkanı Ekrem Demirtaş ayrıca yeni inşaa edilen Tıp Fakültesi binasının gelecek sene hizmete gireceğini ve İzmir Ekonomi Üniversitesi ana kampüsünün yanındaki alanın otopark olarak kullanılmak üzere 20 yıllığına kiralandığını da dile getirdi. Öğrenci Konseyi Üyeleri ve Mütevelli Heyeti Başkanı Ekrem Demirtaş toplantıdan sonra öğrencilerle beraber anı fotoğrafı çektirdi.