Başarı ve ödüllerimiz

2009 yılı mezunlarımızdan Fabienne Filippucci ve Buğra Dedeoğlu’nun başarılarıyla gururlanırken, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğretim üyelerimiz Yrd. Doç. Dr.  Ebru Uzunoğlu ve Yrd. Doç. Dr. Sema Misçi Kip ile araştırma görevlilerimizden Burcu Yaman’ın kazandığı ödülle bahar dönemini güzel sevinçlerle sonlandırdık.

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’nden “en iyi bildiri”

İzmir Ekonomi Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ebru Uzunoğlu, öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Sema Misci Kip ve araştırma görevlisi Burcu Yaman tarafından yazılan “How Brand Messages Are Disseminated Through Blogger Endorsement: Descriptive Case Studies from Food Sector” başlıklı bildiri, 7 ülke 44 üniversiteden toplamda 54 bildirinin yer aldığı “10. Communication in the Millennium (CIM)” sempozyumunda “Best Paper” seçilerek en iyi bildiriler arasında yer almıştır. Öğretim üyelerimizin ve araştırma görevlimizin başarısını Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü olarak kutlarız.

Ebru Uzunoğlu & Sema Misçi Kip

2009 mezunlarımızın gururlandıran başarıları

Fabienne Filippucci’nin Marka Yöneticisi olarak görev aldığı Concept Ajans, 24. Kristal Elma ödüllerinde Şekerbank ve Elit Çikolata markaları ile Kristal Elma ödülünü kazandı.

Buğra Dedeoğlu

Yönetmenliğini Rezan Yeşilbaş’ın yaptığı, kurgusunu Rezan Yeşilbaş’la 2009 mezunlarımızdan Buğra Dedeoğlu’nun birlikte tamamladığı “Sessiz/Be Deng”, 65. Cannes Film Festivali’nde en iyi kısa film ödülünü kazandı. Sessiz / Be Deng’de, 1984 yılında Diyarbakır’da tutuklu olan kocasına, cezaevi koşullarında yasak olmasına rağmen yeni bir çift ayakkabı götürmeye çalışan Zeynep’in hikayesi sade ve yalın bir dille anlatılıyor. Sessiz / Be Deng Cannes’da kısa film kategorisinde bugüne dek Türkiye ’den yarışan dördüncü film oldu.

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü olarak mezunlarımızın başarılarını kutlar, güzel haberlerinin devamını dileriz.