Semih Yalman: “İletişim, duygulara hitap etme sanatıdır”

Campaign Türkiye’nin Youth Editör’ü Semih Yalman, 25 Nisan Çarşamba günü saat 14:30′da İzmir Ekonomi Üniversitesi İletişim Fakültesi Stüdyoları’nda Halkla İlişkiler Kulübü ve Şapka Takımı üyeleri ile buluştu.

Semih Yalman öncelikle başarı hikayesini anlatarak hayata dair çıkarımlarından bahsetti. ‘İletişim duygulara hitap etme sanatıdır’ diyen Semih Yalman, hayatta başarılı olmak için ‘Dene-Yanıl-Öğren’ aşamalarını izlemek gerektiğinden bahsetti. Ardından sunum yapan Semih Yalman öğrencilere, değişen dünyada iletişim ve pazarlama sektörlerindeki gelişmelerle ile ilgili bilgiler verdi. Ayrıca ‘Eğlenceli şeyler üretin ki; insanlar keyif aldıkları için onları tüketsin’ diyen Yalman, dünyayı pozitif yönde değiştirebilecek gücün iletişim sektörünün elinde olduğundan bahsetti.
Etkinliğin son kısmında, Semih Yalman kendi deneyimlerinden yola çıkarak sektöre dair
çeşitli örnekler verdi. Etkinlik, öğrencilerin yönelttiği soruların ardından sona erdi.