3. sınıflar sektör gezisi için İstanbul’daydı

İzmir Ekonomi Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü 3. Sınıf öğrencileri, ulusal sektör oyuncularıyla tanışmak ve kuramsal bilgilerin pratikteki uygulamalarına şahit olmak amacıyla 26-30 Mart tarihlerinde gelenekselleşen “Sektör Gezisi” için İstanbul’daydı.

Toplam 27 kişilik bir öğrenci grubuyla gerçekleşen gezi sırasında öğrencilerimiz, Türkiye’de pazarlama iletişimini yönlendiren kurum ve kişilerle bir araya gelerek sektörün geçmişi, şu anı ve geleceği ile ilgili önemli bilgiler edindi. Dört gün süren gezide Reklamcılık Vakfı, Bersay İletişim Danışmanlığı, reklamveren olarak Renault, reklam ajansı Grey İstanbul, Zarakol İletişim Hizmetleri ve bünyesine bağlı olan dijital ajans Zarakol 2.0, dijital medya alanında Carat Media, interaktif reklam ajansı Sesli Harfler gibi alanlarında öncü kurumları ziyaret ederek buradaki profesyonellerle bir araya gelen öğrenciler, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’nün İstanbul’da iş hayatına atılan başarılı mezunlarıyla da tanışma fırsatını yakaladılar.