8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü, İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde coşku ile kutlandı.

DSC_0077 - Kopya

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü, önce İEU Medya Kulübü’nün organize ettiği, Balçova Belediyesi, İEU Modern Dans Kulübü ve EkoTog’un destek verdiği İEU Ana kantininde yapılan dans gösterisi ile başladı. Medya Kulübü daha sonra 26 Mart 2013 Salı günü saat 15:30′da gerçekleşecek olan “Medyada Kadın Algısı” paneli hakkında bilgi verdi ve stant açarak panel tanıtımını gerçekleştirdi.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ….

Ardından EKOKAM(Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi)’ın düzenlediği 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliği ile devam etti. Etkinlik ilk olarak “Kurtuluş Son Durak” film gösterimi ile başladı. Gösterimin ardından oyuncu Asuman Dabak ve Anadolu Üniversitesi Doçent Doktor N.Aysun Akıncı Yüksel’in söyleşisi ile devam etti. Beğeni ile izlenen filmin ardından gerçekleşen söyleşiye ilgi yüksekti.

Read more: http://www.medyakulubu.com/2013/03/08/8-mart-ieuda-cosku-ile-kutlandi/#ixzz2OSLTw7aW