MEDYA VE HABER

Sabahın erken saatlerinde uykulu gözler eşliğinde gelen liseli öğrenciler büyük bir heyecanla yaka kartlarını aldılar. Eğlendikleri gözlerinden okunan öğrenciler, hemen kollarını sıvayıp çalışmaya koyuldular ve güzel anılar biriktirmeye başladılar.

_DSC0015

ATÖLYE BOMBOŞ

Medya ve Haber Atölyesi katılımcıları haber peşinde koşuyorlar, haliyle atölye bomboş kalıyor. Şüphesiz başarılarını yorgunluk, koşuşturma ve eğlenceyle yoğuyorlar. Liseli katılımcılar karınca misali çalışıyorlar. Yolun sonunda başarılı olacakları şimdiden gözle görülüyor. Aralarında Ağustos böcekleri var mıdır? Kim bilir, belki de vardır.

YAKA KARTLARI MASADA, MEDYA GRUBU ÇALIŞMADA

Medya ve Haber Atölyesi katılımcıları iş başında. Eğlence dolu, sizleri kahkalara boğacak röportajlarıyla hem eğlendiriyor hem de bilgilendiriyorlar. Katılımcılarımızdan Büşra ve Rümeysa, yaptıkları röportajlarla bizlere eğlence ve bilgi dolu diyaloglar aktarıyorlar. Gökçen Hoca, Burak Hoca, Hakan Hoca, Arda Hoca ve stajyerler Orhan ile Tunç ağabeylerle yaptıkları görüşmelerden topladıkları fotoğraf ve videoları bizlerle paylaşıyorlar.

KARŞILIKLI ÇEKİM

Medya ve Haber atölyesinin munzur katılımcıları yine yapıyorlar yapacaklarını! Yaratıcılık ekibi Hakan Bey ile beyin fırtınası yaparken bizler tarafından rahatsızlık edilince alıyor kamerasını ve bizleri çekmeye başlıyor. Böylelikle karşılıklı çekim başlamış oluyor. Bu eğlence dolu anlara sizler de şahitlik edebilirsiniz.

SOĞUĞUN ARDINDAN

Nice soğuklara maruz kalan ekibimiz belgeselcilerin röportajlarını bizlere sunuyor. Yoğun duygusal anlara hazır olun!

HER ŞEYİN REHBERİ

Katılımcılar, Medya ve Haber Atölyesi’nin diğer ayağında Her Şeyin Rehberi’ni hazırladılar. Her Şeyin Rehberi olur mu? Hep birlikte izleyelim.